indiaaaa

Thursday, March 16, 2006

Gunluk Mumbai






Irmak her gun 9 gibi yollara dusup Bombay'in ust uste alt alta trenlerinde is yerine dogru yol aliyo.. Gec kalip kahvaltisini edemedigi zamanlarda iste bu teyzeden muzlarini aliyo... (8 adeti 10 rupee)

Daha uyanamamis olan Irmak, saga sola baka baka bi bardak mosambi iciyo iste bu cicekci amcanin karsisinda duran el arabasindan...


Sonra enerji depolamis bi sekildeee is yerine gidiyo.. Aksam olunca allaaam sikintidan patlicam dedigi zamanlardaysa bu tatlicinin onunden gecerken kendine engel olamiyo ve 100 gram cashewnut tatlisi aliyo ki o da badem ezmesi gibi bi sey. (en altta sagdan ucuncusu favori cashewnut olan, 2. favorisi en ustte soldan 3. ama icinde ne oldugunu bi turlu ogrenemiyo!!! cunku bu biyikli genc hiiic ingilizce bilmiyo)

Bazi bazi cani sikiliyo Irmak Hanimin, evinin oldugu Andheri Istasyonunda yururken hep bu kadini goruyo. Bu kadin hep guluyo, bu kadin bi de bi guzel bi guzel. Insanin cani sikkinsa cok iyi geliyo bu kadini gormek. Iste bazen gidip bu ciceklerden aliyo Irmak gununun guzel gecmesini umarak, ama onlari sacina diil bileklerine bagliyo.. Iste boyle..